in Föreläsningar

Igår pratade jag om sökmotoroptimering i sex timmar för webbredaktörer på Medieinstitutet i Stockholm. Det var en av de roligaste föreläsningarna som jag fått ta del av eftersom jag möttes av ett rum fyllt med trevliga, nyfikna och kunskapshungriga människor.

Nu trivs jag som fisken i vattnet med att föreläsa och prata om sökmotoroptimering eller webbanalys, men igår var lite extra rolig. Det är väldigt sällan som jag skriver någonting här om mina föreläsningar, men nu var det dags att åtminstone nämna det. Och, så kan jag dela med mig av ett axplock från presentationen (om du är nyfiken på vad jag står och pratar om):

Transparens: I mitt dagliga arbete så använder jag Screaming Frog SEO Spider och SEMrush men jag är, efter några års användning, nu också sponsrad av båda företag för att bl.a. kunna ge föreläsningsdeltagare verktyg att arbeta med under utbildningstillfällena.

Write a Comment

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.