SearchMetrics app för SEO, länkanalys och sociala aktiviteter

SearchMetrics har lanserat en SEO-app för mobilen och surfplattan vid namn SEO & Link Analyzer. Den finns tillgänglig för både Android och iOS. Appen bygger på SearchMetrics SEO-verktyg som finns i både betald och gratis version. För den nyfikne SEO-nörden så är appen ett trevligt komplement till alla att-göra-appar, mail-appar och RSS-appar.

SearchMetrics SEO-app finns nu gratis för Android och iOS
SearchMetrics app för SEO.

Börja med att registrera dig, så har du också tillgång till gratisversionen på SearchMetrics webbplats. Det är inget krav, men en rekommendation. Sedan skriver du in den domänen du vill analysera med appen och trycker på GO.

SearchMetrics app ger oss en överblick, när vi är på språng, på vårt konkurrensläge i sökresultaten baserat på deras databas över sökord (läs mer om SearchMetrics SEO-verktyg i denna post), vad som händer med webbplatsens innehåll i sociala medier, hur länkprofilen ser ut, vilka sidor som det länkas till och vilka ankartexter som används:

Analysera snabbt din webbplats sociala medier data med SearchMetrics app
Få en översikt av dina länkar med SearchMetrics app

Det är inte den mest avancerade analysen av en domän, men den ger oss en översikt när vi är på språng eller bara nyfikna när vi sitter hemma i soffan eller i ett alldeles för långt möte där vi stängt av hörseln och börjat fingra på telefonen under bordet.

SearchMetrics app to the bored SEO’s rescue! 

Gör som +300 andra intresserade av digital marknadsföring

Prenumerera på nyhetsbrevet som skickas ut max en gång i månaden. Nyhetsbrevet innehåll de senaste artiklarna, samt kortare relevanta nyheter och förändringar som inte håller artikelmåttet – men är viktiga att veta om ändå.Publicerat

i

på ämne:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.