SEO-utbildning på Medieinstitutet

Då är det dags igen. Årskull nummer två ska få genomgå en SEO-utbildning på Medieinstitutet som jag håller i tillsammans med Nikke Lindqvist.

I år så kommer alla delar av utbildningen att överlappa varandra på ett bättre sätt. Att webbanalys, sök, länkar, sponsrade annonser, hur man skriver för webben, teknisk SEO och sociala medier överlappar varandra under hela utbildningen gör att studenterna kommer lättare att se charmen med alla moment – när man kan tolka data i Google Analytics efter en kampanj, eller se hur en artikel får en bra placering i sökresultatet efter att man gjort en gedigen sökordsanalys.

Förra året var det premiär av SEO-utbildningen på Medieinstitutet och därmed också den första utbildning i SEO på en YH-skola. Det var fantastiskt roligt och jag är lite stolt att få vara med och forma kommande generationer av SEO-konsulter.

Gör som +300 andra intresserade av digital marknadsföring

Prenumerera på nyhetsbrevet som skickas ut max en gång i månaden. Nyhetsbrevet innehåll de senaste artiklarna, samt kortare relevanta nyheter och förändringar som inte håller artikelmåttet – men är viktiga att veta om ändå.Publicerat

i

på ämne:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.